Хипермаркет EDEA отваря врати в Mall Rousse!

Хипермаркет ЕДЕА отваря врати в Mall Rousse на 12 май от 15:30 часа!


Магазинът ще е първият от веригата хранителни магазини на българската марка, собственост на ЕДЕА РИТЕЙЛ АД. 

Пекарна, приготвена на място храна с нискотемпературни технологии и витрина за зреене на месо - това са три от иновативните решения, които хипермаркет ЕДЕА ще предложи в първия си обект в Русе. 
В ЕДЕА клиентът ще има възможност да проследи целия процес по приготвянето на хляб. В пекарна ЕДЕА ще може да се наблюдава всеки етап от месенето до изваждането на готовия продукт. В зоната за хранене, за пръв път в гр. Русе ще се види най-иновативният акцент - шоков охладител и нискотемпературно готвене. Всеки етап в приготвянето на храната ще може да бъде наблюдаван. 

ЕДЕА ще посрещне русенци и гости от региона с голям концерт на 12 май от 18.00 ч. На специално построена за целта сцена пред Mall Rousse, ще пеят любимите на всички Орлин Горанов и Марияна Попова. В събитието ще се включат и Фолклорен ансамбъл "Русчуклийче" и финалистките от "България търси талант" - Пресияна и Мирела. 

Хипермаркет ЕДЕА е приготвил томбола за всички гости, като ще бъдат раздадени много награди. Разгледайте Галерия по-долу за повече информация относно томболата.

Заповядайте на 12 май в Mall Rousse!

Очакваме Ви!