Събития и новини

Хипермаркет ЕДЕА отваря врати в Mall Rousse на 12 май от 15:30 часа!


Магазинът ще е първият от веригата хранителни магазини на българската марка, собственост на ЕДЕА РИТЕЙЛ АД. 

Пекарна, приготвена на място храна с нискотемпературни технологии и витрина за зреене на месо - това са три от иновативните решения, които хипермаркет ЕДЕА ще предложи в първия си обект в Русе. 
В ЕДЕА клиентът ще има възможност да проследи целия процес по приготвянето на хляб. В пекарна ЕДЕА ще може да се наблюдава всеки етап от месенето до изваждането на готовия продукт. В зоната за хранене, за пръв път в гр. Русе ще се види най-иновативният акцент - шоков охладител и нискотемпературно готвене. Всеки етап в приготвянето на храната ще може да бъде наблюдаван. 

ЕДЕА ще посрещне русенци и гости от региона с голям концерт на 12 май от 18.00 ч. На специално построена за целта сцена пред Mall Rousse, ще пеят любимите на всички Орлин Горанов и Марияна Попова. В събитието ще се включат и Фолклорен ансамбъл "Русчуклийче" и финалистките от "България търси талант" - Пресияна и Мирела. 

Хипермаркет ЕДЕА е приготвил томбола за всички гости, като ще бъдат раздадени много награди. Разгледайте Галерия по-долу за повече информация относно томболата.

Заповядайте на 12 май в Mall Rousse!

Очакваме Ви!

 

Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse

Великденско чудо за два дни - игри, активности и подаръци за малки и големи

 

На 6-ти и 7-ми април в Mall Rousse всички посетители ще могат да се включат в празничната програма, която търговският център организира по повод великденските празници.

Тръгвайки по стъпките на червеното яйце, посетителите ще имат възможност да получат своята сладка награда. Услужливи великденски помощници ще подсказват на участниците кой е верният път.

 

В двата дни най-артистичните ще могат да се включат в ателието за оцветяване на великденска украса, която след това да отнесат у дома. В допълнение, като подарък, ще получат и вкусен мини-козунак. А за още по-сръчните на 6 април, на последния етаж в Mall Rousse ще има работилница за оцветяване на празнични глинени фигурки.

 

По традиция и в празничната събота – 7-ми април, Група за детски театър „Камила“ ще организират великденско ателие за малки майстори.  А съвсем извънредно, отново на 7-ми април, „Научна работилница за малки изследователи“ гостуват с великденско научно шоу, за да ни научат на нови експлозии и магически трикове с яйца!

 

Последната изненада във великденската програма е EVA album tour. Всички почитатели на лъчезарната и цветна звезда от пародийния уеб-сериал „Кифла“ – ЕVA, ще имат възможност лично да се срещнат с нея на 6-ти април, от 12:00 часа на последния етаж в Mall Rousse, да се снимат с нея и да получат автограф.

 

Пълната програма за събитията ще бъде публикувана в интернет страницата на търговския център www.mallrousse.bg, на профила в социалните мрежи - www.facebook.com/MallRousse и в печатните рекламни материали.

 

Великденските празници в Mall Rousse са различни! Очакваме ви!

 

Бойците от RUSE FIGHT NIGHT 3 гостуват в Mall Rousse ден преди бойната гала вечер! "Кантарът" за участниците ще се проведе на 30-ти март от 18:00 часа на последния етаж на Mall Rousse.

Вход свободен! Очакваме ви!

 

Ето и списък със срещите на бойците:

 

1. Никола Николов (София) - Йордан Златев (Русе) - 67кг. 

2. Христо Христов (Варна) - Георги Ангелов (Русе) - 62кг. 

3. Николай Георгиев (Варна) - Георги Петров (Русе) - 66кг. 

4. Денислав Златев (Свети влас) - Мехмед Мехмедов (Шумен/Русе) - 93кг. 

5. Павел Владев (Габрово) - Дани Николов (Русе) - 66кг. 

6. Хайко Сахакян (Варна) - Горан Колев (Русе) - 84кг. 

7. Giannis Stavridis (Гърция) - Пепи Иванов (Русе) - 64 кг. 

8. Gitlan Ghenadie (Молдова) - Костадин Енев (Русе) - 63кг. 

9. Leonardo Sinis (Гърция) - Пламен Пенчев (Русе) - 84кг. 

10. Ioannis Panagiotidis (Гърция) - Светлозар Савов (Русе) - 84кг.

Страница 1 от 95